Op de hoogte blijven? Meld je hier aan >
Wonen in HoeveRijk

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een levendige, groene plek? In HoeveRijk worden 62 koopwoningen gebouwd, waaronder 50 stadswoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen.

De woningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling. Wil je een melding ontvangen als de woningen in verkoop gaan? Maak hier vrijblijvend een account aan en ontvang als eerste het laatste nieuws rondom HoeveRijk.

Waterwachters

In HoeveRijk worden 12 Waterwachters gebouwd. Deze twee-onder-een-kapwoningen staan pal aan, en deels op het water. Met een heerlijk terras aan het water beleef je hier lange zomeravonden. Qua architectuur zijn deze woningen familie van de Parkwachters die al gerealiseerd zijn in de vorige fase van de ontwikkeling van Blokhoeve.

De Waterwachters zijn met recht riant te noemen. Door de drie woonlagen en het platte dak biedt dit woningtype veel ruimte en licht. De Waterwachters krijgen een luxe uitstraling, met kleurtinten die aansluiten op de groene, waterrijke omgeving. Op het dak van deze woning vind je een tweede terras met zicht over het water en over HoeveRijk.

Stadswoningen

Deze moderne Stadswoningen met een strak lijnenspel staan over een tijdje in HoeveRijk. De indeling en het comfort zijn optimaal en helemaal van nu. Net als de kleur- en materiaalkeuzes. Fris en naturel, wat goed past in de groene en parkachtige omgeving!

Prijsklasse

De Stadswoningen en Waterwachters vallen in het hogere prijssegment. De verkoopprijzen worden in een later stadium definitief bepaald. Maak hier een vrijblijvend een account aan en we houden je van de ontwikkelingen op de hoogte!

Huurwoningen

In dit plan worden naast de koopwoningen, voor woningcorporatie Jutphaas Wonen 50 kleine appartementen van circa 40 m2 en 66 appartementen tussen de 50-70 m2 in de sociale huur gerealiseerd. Wilt u in aanmerking komen voor een woning dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende via www.woningnetregioutrecht.nl
Meer weten over het project? Neem dan contact op met Jutphaas Wonen of kijk regelmatig op de website www.jutphaas.nl/projecten.