Op de hoogte blijven? Meld je hier aan >
HoeveRijk wordt een levendige wijk in een groen-stedelijk, waterrijke omgeving

Op deze plek vind je nu nog een mix van onbebouwd terrein, tennisbanen en aanwezige bebouwing, zoals de huidige klimhal, een sportschool en de bowlingbaan. Er staat de komende tijd dus veel te gebeuren in HoeveRijk!

In dit laatste plandeel van de wijk Blokhoeve in Nieuwegein, werken wij samen met corporatie Jutphaas Wonen de ideeën uit voor koop- en huurwoningen, een supermarkt, een klim- en bergsportcentrum, horeca en een fitnesscentrum. HoeveRijk wordt een levendige wijk in een groen-stedelijk, waterrijke omgeving. Waar volop ruimte is voor het uitoefenen van urban sports en je voorzieningen op loopafstand vindt.

De klimhal van Mountain Network komt terug op een nieuwe plek in het plan; het wordt een gloednieuw klim- en bergsportcentrum. Net als sportschool Fit For Free, ook hen zie je straks op een andere locatie in HoeveRijk. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nieuwe Aldi-supermarkt. Handig aan het einde van een drukke werkdag óf juist om je uitgebreide etentje met vrienden voor het weekend in te slaan.