Terug naar het overzicht
ontwerp-bestemmingsplan-en-vergunningen-ter-inzage

Ontwerp bestemmingsplan en vergunningen ter inzage

Na een lange tijd van radiostilte, zijn we enorm trots op het feit dat we weer iets nieuws te melden hebben. Vanaf dinsdag 12 december ligt het Ontwerp bestemmingsplan en de ontwerpvergunningen, van onder andere de woningen, ter inzage. De stukken kunnen tot 22 januari 2024 op meerdere plekken worden bekeken:

De verwachting is dat in april/mei 2024 het bestemmingsplan kan worden vastgesteld en de vergunningen worden verleend.

Verkoop

Achter de schermen zijn we gestart met de verkoopvoorbereidingen van de koopwoningen. We willen alle stukken in het eerste kwartaal van 2024 klaar hebben liggen. Als de procedure is doorlopen, kunnen we dan vrij snel met een eerste fase in verkoop. We sturen nu op een start verkoop in het tweede of derde kwartaal.

Op de locatie

Vanaf januari kun je op de locatie op verschillende momenten voorbereidende werkzaamheden zien plaatsenvinden. Het betreft onder andere sloop-, kap- en grondwerkzaamheden.

Voortgang en informatie

In het nieuwe jaar kun je bij regelmaat nieuwsitems op deze website vinden over de voortgang van HoeveRijk. Ook zullen we, als je staat ingeschreven als geïnteresseerde, je per e-mail deze informatie sturen. Mocht je inmiddels geen interesse meer hebben voor dit plan, verzoeken we je om jezelf uit te schrijven. Klik hiervoor op de link onderaan de nieuwsbrief.

We verheugen ons erop om in 2024 buiten aan de slag te gaan. Maar voor nu eerst hele fijne feestdagen en een goed 2024!