Op de hoogte blijven? Meld je hier aan >

Doe inspiratie op
in ons
woonbelevingscentrum

Doe inspiratie op in ons woonbelevingscentrum

Inspiratie opdoen in LIV

Als koper van een woning in HoeveRijk ontvangen we je graag in Woonbelevingscentrum LIV. Bij LIV draait alles om jouw woonwensen. Als je de koop- aannemingsovereenkomst hebt ondertekend, ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan LIV. In het woonbelevingscentrum, met meer dan 3.000 m2 wooninspiratie, maak je alle keuzes voor jouw droomwoning samen met onze kopersbegeleider.

LIV informeert, adviseert en inspireert

In LIV doorloop je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning met ondersteuning van onze kopersbegeleider. Van koken en baden tot aan advies over het interieur van je woning en het uiteindelijk woon- en tuinklaar maken, snel na oplevering. En dat allemaal onder één dak. Dat scheelt je een veel waardevolle tijd! Loop door de vier modelwoningen, gebouwd op ware grootte, en ervaar hoe je toekomstige woning er in grote lijnen uit komt te zien. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren ensuite doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt, en maak betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met veel plezier woont!

Vier modelwoningen

In de showroom met een oppervlakte van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. De vier eigentijdse woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl, maar zijn zeer goed te vergelijken met de woningen in HoeveRijk. Loop door de woningen, laat je inspireren en krijg een goede indruk van afmetingen, materialen, afwerkingen en mogelijkheden.

 

7 redenen om te kiezen voor nieuwbouw

Energiezuinig
Een woning in de HoeveRijk is goed geïsoleerd en daarmee een zeer energiezuinige nieuwe woning. De woning heeft het Energielabel A. Hierdoor profiteer je van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning.

Je eigen keuzes
Een woning in HoeveRijk is bij oplevering voorzien van een keuken en badkamer. Zoek je graag zelf een andere keuken of badkamer uit? Dan breng je een bezoek aan de showrooms die zijn geselecteerd voor HoeveRijk. Slaag je daar niet en ga je liever voor casco? Dan is dit ook mogelijk!

Met een woning in HoeveRijk heb je alle ruimte voor je eigen invulling en wensen. Ook extra’s als een uitbouw of dakkapel kunnen eenvoudig worden meegenomen tijdens de bouw.

Comfortabel stil
Een woning in HoeveRijk is goed geïsoleerd. Niet alleen tegen kou en warmte, maar ook tegen geluid. De muren tussen jou en de buren worden uitgevoerd in ankerloze spouwmuren. Je woning in HoeveRijk is gewoon fijn stil!

Gezondheid en veiligheid
Een woning in HoeveRijk voldoet aan de modernste veiligheidseisen. De woning is standaard uitgerust met een energiezuinig ventilatiesysteem, rookmelders en inbraakwerend hang- en sluitwerk (klasse 2).

Sfeer en saamhorigheid
Jij en je buren in HoeveRijk maken een gemeenschappelijke nieuwe start en dat schept een band! Een nieuwe woning is een comfortabel huis in een prettige omgeving.

Duurzaam en verantwoord
Met een nieuwe woning in HoeveRijk kies je voor comfortabel wonen en draag je bij aan een beter milieu. Al het hout in de woning wordt voorzien van het FSC of PEFC- keurmerk. Dit betekent dat er alleen hout uit verantwoord beheerde bossen wordt gebruikt.

Onderhoudsvriendelijk
Een nieuwe woning is fris en licht; dat zie, ruik en voel je meteen. Met een nieuwe woning heb je de komende jaren nauwelijks onderhoud. Alles is immers gloednieuw! Zo houd je geld en tijd over voor andere leuke dingen.